O nama

Mi smo zastupnik za brandove BeHello, 3mk, SoSkild, Xtorm, ttec, iDeal of Sweden i SharkProof proizvode u Republici Hrvatskoj. Osim što smo distributer, nastupamo i kao marketinški partner i podrška trgovcima na hrvatskom tržištu.

U cjelokupnom asortimanu Solusa nalazi se više od 700 proizvoda.

Ako imate bilo kakvih pitanja, komentara ili nedoumica vezanih uz naše proizvode ili usluge, potičemo Vas da nam se javite preko info@solus.com.hr. Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na Vaš upit!

O proizvodima i uslugama

Kliknite na polje „Registracija“ u gornjem desnom kutu stranice.

Upišite svoju e-mail adresu i lozinku koju želite koristiti te ostale korisničke podatke.

Nakon ispunjavanja prijave, kontaktirat ćemo Vas unutar 48 sati kako bismo utvrdili Vaše potrebe te, sukladno tome, ponudili odgovarajuće uvjete i pogodnosti. Oni će biti ugrađeni u Vaš korisnički račun pri aktivaciji.

Za sve dodatne informacije, obratite nam se s povjerenjem putem našeg kontakt-obrasca ili telefona.

Nakon ispunjavanja narudžbe, primit ćete e-mail poruku s potvrdom zaprimanja Vaše narudžbe.

Uvjeti garancije za pojedini proizvod mogu varirati te su navedeni uz sam proizvod. Garancije počinju trajati od datuma kupovine te traju sukladno roku navedenom uz proizvod.

Podaci o garancijama mogu se naći na samim proizvodima te ovise o brandu i pojedinom proizvodu. Ako primijetite problem na proizvodu unutar garantnog roka, molimo da nas kontaktirate za upute o daljnjim koracima.